Dit zeggen klanten over STREEP:

“Marèse bereidt zich erg goed voor en stelt haar programma helemaal af op de klant. Door het gebruik van eigen voorbeelden snapten de medewerkers direct hoe het ook anders kan. In de training geeft zij ruimte voor discussie en houdt toch de voortgang erin. Uiteindelijk waren zelfs de sceptici enthousiast! Dankjewel Marèse dat je ons een stap verder hebt geholpen in het groeien naar een moderne en klantgerichte overheid.”
Rob van der Most, Hoogheemraadschap van Delfland

“Zodra Marèse binnenkomt, heb je meteen zin om aan het werk te gaan. Met veel energie, interesse en aandacht luistert zij naar de vraag, maakt zich de materie eigen om vervolgens heldere teksten te schrijven en op te leveren. Altijd op het afgesproken moment. Marèse denkt ook verder mee door het geven van suggesties voor opmaak en illustraties.”
Katinka Roebert, medewerker communicatie SVB-BGT

“Marèse heeft een schrijfstijl die leest als een gesprek. In compacte zinnen zet ze zowel de boodschap als de boodschapper weg. Ze
weet me altijd te verrassen met een authentiek eindproduct. Marèse werkt snel, betrouwbaar en goed. Ze is praktisch en flexibel en denkt constructief met je mee. Een superpartner in tekst en redactie!”

Yvonne Verdonk, communicatieadviseur Geonovum

“Marèse heeft alle productteksten, FAQs, e-mailteksten en persberichten van byJensen.nl geschreven of herschreven. Ik ben heel blij dat ze de toon en stijl die ik wilde, begreep en consequent heeft doorgevoerd op de site en in alle andere communicatie. De teksten zijn één geheel geworden met de lay-out en de producten. Marèse, bedankt voor je inzet en voor al je tips en tricks!”
Inge Haahr Jensen, oprichter van byJensen

“Marèse zegt: ‘Als ik het niet snap, dan kan ik er niet over schrijven’. Daarom luistert ze goed, en vraagt ook goed door. Ze maakt zich materie snel eigen en heeft een goed gevoel voor context. Onlangs schreef ze voor ons bijvoorbeeld een sfeerverslag van een serie bijeenkomsten. Tamelijk droge kost. Daar wist ze een prettig leesbaar verslag van te maken.”
Elise Wagenmaker, senior adviseur ministerie van IenM 

 

Maar wie is STREEP eigenlijk?